Oldószerek visszanyerése – FORMECO

A RENEM s.r.o. a FORMECO (Olaszország) termékeinek hivatalos képviselete. Ezek a berendezések a felületkezelések során keletkezett oldószer-maradékok teljes visszanyerését szolgálják , kímélve ezzel környzetünket és ügyfeleink pénztárcáját is

A FORMECO  a vlág egyik éllovasa a desztillációs berendezések piacán , amelyek segítségével oldószereket, értékes vegyszereket hasznosíthatunk újra. Más berendezéseik pedig a szennyvizek visszaforgatását teszik lehetővé energiatakarékos módon.


Az oldószer-visszanyerő berendezések általában atmoszférikusak, szakaszos üzemmóddal. A desztillátum teljes értékűen alkalmazható a berendezések és szerszámok tisztítására, a szárazanyag pedig praktikus, úgynevezett REC-BAG műanyagzsákokban marad, ennek következtében biztonságosan tárolható és szállítható.

       Oldószer visszanyerő desztillátor Distatic

DI 30 AX
Az oldószer vosszanyerés esetében általában egyszerű atmoszférikus, villanyfűtésű berendezéseket ajánlunk. A visszanyert desztillátum tökéletesen alkalmas gép és szerszámtisztításra – szinte végtelen ciklusban. A festékmaradék pedig kultúráltan csomagolva tárolható és szállítható.


A FORMECO berendezések kombinálva a saját fejlesztéseinkkel tették lehetővé ennek a komlex zsírtalanító vegyszereket visszanyerő gépsornak a kiépítését.

A napi teljesítmény aká több ezer liter is lehet , elektromos illetve külső hőforrásos fűtéssel.

FORMECO bepárlók akár folyamatos 24/7 üzemelést is lehetővé tesznek automata vagy félautomata üzemmódban.